IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Razzle ontwaakt...

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Razzle

Razzle

Aantal berichten : 8

BerichtOnderwerp: Razzle ontwaakt...   zo aug 14, 2011 11:58 am

Razzle deed met moeitje haar zwarte oogjes open. Ze had slecht geslapen die nacht, dus ze wilde zich nog wel eens een keer omdraaien. Maar de zonnestralen hadden haar gewekt dus wist ze dat het tijd was om uit haar holletje te kruipen. Ze snoof de kille ochtendlucht op en luisterde gespannen met haar zwarte oorjes of er gevaar dreigdde. Ze hoorde niks en hupte uit haar warme holletje. De kilte kwam haar tegemoet en ze bibberde even. Ze hupte naar een graspolletje en begon eraan te knagen. Het was sappig, en hier en daar lag nog wat dauw op de grassprietjes. ZE hpte even een tijdje heen en weer om haar stramme pootjes te wekken. Ze had hier niet veel te doen. Ze had geen jongen of een vriend en ze leefde alleen. Ze had wel eens van een kolonie gehoord, en ze was er ook naar opzoek maar ze kon ze nooit vinden. Haar snuitje ging op en neer en ze keek rond. Een ander figuurtje kondigde aan dat er nog een konijn in aantocht was. Razzle strekte haar nekje uit om te kijken wie het was.

(tips? vraag: wat eten konijnen en wat doen ze allemaal D:)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Diego
Moderator / Generaal
Diego

Aantal berichten : 24

BerichtOnderwerp: Re: Razzle ontwaakt...   zo aug 14, 2011 12:30 pm

Diego wou zijn kolonie aanspreken. Hij en Biscuit gingen op een grote rots in het midden van het kamp zitten. " Beste kolonie leden. Ik en Biscuit gaan jullie in twee groepen verdelen. Biscuit neemt een groep mee naar het kamp om het te bewaken. Ik neem jullie mee om eten te zoeken voor de hele kolonie." Hij maakte groepen. Toen vertrok hij. Diego liep voorop gevolgd door de andere kolonie leden. Toen ze aankwamen op een mooie open plek zocht Diego weer een hoog plekje op om de kolonie aan te spreken. " Nu mogen jullie je verspreiden en als de nacht aanbreekt verzamelen we ons hier." Klonk de wijze stem van Diego. Diego nam een hoge sprong over de kolonie heen en landde weer veilig op zijn poten. Toen zag hij een zwart gedaante op zijn territorium. "Hallo daar. Je hoeft niet bang te zijn hoor. Er is nu geen redenvoor aggressie. Hoe heet jij? Vroeg hij beleefd aan de buitenstaander.

(konijnen eten sla, brocolie, paardenbloem etc. En wat ze doen is eten zoeken voor de kolonie, Spelen, Misschien even rusten etc.)

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Razzle ontwaakt...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Watership Down :: Training-
Ga naar: